eko kartonski usb ključki

Eko kartonski USB ključki so narejeni iz trajnostnih in recikliranih materialov. Čip v notranjosti je še vedno izdelan iz kovine in plastike, zato jih ni mogoče 100 % reciklirati, vendar je cilj s temi izdelki čim bolj zmanjšati količino umetnih materialov. Kažejo, da vam ni mar samo za vaše stranke, ampak tudi za svet, ki ga puščamo za seboj.

usb ucitelji

Epidemija koronavirusa je v šolske učilnice prinesla številne spremembe, dobesedno čez noč. Učenje na daljavo, maske in podobni pristopi bodo počasi postali del vsakdana mnogih učiteljev. En nepričakovan dogodek pa je zelo velika obremenjenost šolskih internetnih omrežij. In tukaj lahko na pomoč priskočijo USB ključki.

Vedno več nas je priklopljenih na naše mobilne naprave in računalnike 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Zato so izdelki, ki omogočajo polnjenje in prenos podatkov zelo uporabni, pa tudi fantastičen promocijski izdelek. Recimo, da se na primer odpravljate na pomemben sestanek in imate prazno baterijo na mobilniku, nujno pa morate preveriti lokacijo sestanka. Tak kabel vas lahko reši pred najhujšim. V nadaljevanju vam predstavljamo naš najbolj popularen kabel 4-v-1, ki je lahko odličen in povsod uporaben promocijski izdelek, ter seveda še ostale alternative.

usb polnilni kabli

leseni usb

V poplavi plastike in ob vedno večjem zavedanju o pomenu čistega okolja in narave se veliko naših strank odloča za USB ključke, ki so izdelani iz naravnih in iz naravi prijaznih materialov. Taki USB ključki so odličen izdelek, s katerim želite pokazati, da vam je mar za zeleno naravo, hkrati pa z njimi vaša blagovna znamka izstopa, saj tudi čudovito izgledajo.

V grobem jih lahko razdelimo v dve skupini - na USB ključke, ki imajo ohišja izdelana iz lesa ter na USB ključke, katerih ohišja so izdelana iz recikliranih materialov.

Idealna oblika tega popularnega USB ključka je tista, zaradi katere USB kartica zelo pogosto pristane v žepu ali denarnici vaše stranke ali prejemnika.

usb kartica blog

prevozi blog

Se ukvarjate z dejavnostjo, kot so avtobusni prevozi ali prevozi tovora? Bi radi svoje podjetje predstavili novim potencialnim strankam ali partnerjem na moderen in ekološki način ali pa morda želite stane stranke obvestiti o novostih, ki ste jih uvedli?

Časi tiskanih brošur so mimo. Poleg tega, da tiskanje ogromnih količin papirja škoduje okolju, je tudi velika verjetnost, da bo brošura kmalu letela v koš. Bolje je, da si priskrbite promocijski pripomoček, ki bo hkrati odlična reklama vašega podjetja in pripomoček, ki ga bodo vaše stranke uporabljale dnevno.

usb ključki v turizmu

Začetek leta 2020 je zaznamovalo globalno širjenje Koronavirusa in z njim povezanih posledic. Ena izmed prvih panog, ki je utrpela hude izgube, je bil svetovni turizem.

Marketinške agencije že od vsega začetka v svoje promocijske aktivnosti vključujejo personalizirane promocijske izdelke, da bi na tak način še dodatno uveljavile znamko, ki jo prodajajo. Pri ponovnem zagonu turizma bo še toliko bolj pomembno, da poleg same znamke ponovno dobro predstavimo tudi njeno vsebino.

usb ključki za fotografe

Usb ključek je najpomembnejši pripomoček profesionalnega fotografa, takoj za objektivom! No, skorajda. Velika večina fotografij, posneta v zadnjem desetletju, je v digitalni obliki. Število megapikslov in zmogljivosti senzorjev naraščajo, s tem pa tudi ločljivost in velikost fotografij. CD in DVD diski so okorni in občutljivi na praske. Redki postajajo tudi računalniki, ki še imajo optične enote. Vsi pa vemo, da se povečuje število USB vhodov in število naprav, ki podpirajo komunikacijo z USB ključki.

Zakaj je torej USB ključek odlično orodje za fotografa?

projektiva usb ključki
Ob pripravljanju dokumentacije za investitorje so projektanti pogosto primorani tiskati in plotati na velike količine papirja. To ni najbolj ekološka in tudi ne najcenejša opcija. Poleg tega za razliko od digitalne verzije ne omogoča dovolj plastičnega prikaza projektnih rešitev.

USB ključki so že več let na področju shranjevanja podatkov najboljša izbira. Z njimi boste na enostaven način vašemu investitorju predali grafike načrtov, geodetske načrte, tehnična poročila ali vse bolj zaželeno 3D predstavitev (BIM tehnologija) itd.

ginekologija ultrazvok usb kljucki


Vsaka nosečnica bi rada v trajnem spominu ohranila čim več trenutkov iz časa nosečnosti. Eden izmed prvih mejnikov je prav ultrazvok. Natisnjena verzija je seveda neprecenljiv spomin, ki pa ga lahko hitro izgubimo in tudi barve na posnetku sčasoma zbledijo. Nekateri ginekologi za snemanje ultrazvokov uporabljajo CD-je, vendar pa novejši računalniki ne omogočajo več rabe zgoščenk. V tem primeru je posnetek na CD-ju neuporaben, saj si ga ne moremo ogledati ali ga shraniti na računalnik. Svetujemo modernejšo rešitev: uporabo USB ključka.

Oddajanje Finančnih in letnih poročil ter podobnih dokumentov, ki jih računovodski servisi pripravljajo za svoje stranke v papirni obliki je preteklost. Velika večina je oddanih v elektronski obliki. Nekatera podjetja se sicer odločijo za storitve prenosa in hrambe podatkov v oblaku, a tu je še bolj priročna in mnogo varnejša možnost: USB ključek.

usb kljucki v racunovodstvu

V relativno kratkem času so USB ključki doživeli pravo eksplozijo. Prešli so iz enega tipa spominskih čipov na drugega, kapaciteta pa se je eksponentno povečevala. Tehnologija je strašansko napredovala od prvega Nand spominskega čipa. Marsikdo se sploh ne zaveda, da smo še 15 let nazaj uporabljali diskete, ki so fizično večje, po kapaciteti spomina pa svetlobna leta manjše od skromnega USB ključka. Preberite ta sestavek, da spoznate, kako so se USB ključki razvijali skozi leta.

infografika zgodovina usb ključkov intro

Danes nam je samoumevno, da podatke, pa naj bodo to zapiski, slike, video posnetki, najljubši filmi shranimo povsem enostavno. Vsi računalniki imajo dovolj velike diske za shranjevanje, mobilni telefoni imajo ogromne kapacitete za shranjevanje, v žepih pa imamo USB ključke s kapacitetami 64 GB ali več. Kako pa se je spomin spreminjal skozi zgodovino?

skozi zgodovino

Ključek Snežnik ima zaradi svoje oblike nekaj posebnosti. Mnogi se sprašujejo zakaj jim odsvetujemo tisk logotipa po celotni površini.

usb knjiga 1

USB ključek je v sodobnem svetu nepogrešljiv dodatek.  Uporaben je v vsakodnevnem življenju, saj nanje nalagamo gore podatkov - fotografije, glasbo, dokumente... Prav zaradi te vsestranske uporabnosti so tudi odlično poslovno darilo, s katerim ne moremo zgrešiti.

usb knjiga 1

S pomočjo UB ključkov si olajšamo tudi delo. Namesto gore fasciklov z različnimi dokumenti ali kupa CD in DVD medijev preprosto uporabimo USB ključek. Zato tak USB ključek ni samo promocijski izdelek, ampak tudi nadvse uporaben pripomoček.

Obveščamo vas, da smo eden izmed razstavljalcev na drugi izvedbi sejma inovativnih in digitalnih rešitev Feel the FUTURE, ki se že drugo leto odvija na Celjskem sejmišču.

feel the future

Tam boste imeli priložnost, da si ogledate izbor izdelkov iz naše ponudbe,  s poudarkom na izdelki iz zaloge. Lahko boste poklepetali z našo ekipo in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč z vsemi vprašanji, ki se vam porajajo okrog USB ključkov.

Časi, ko so nam v zdravstvenem domu ali drugi zdravstveni ustanovi po rentgenskem slikanju v roke potisnili gromozansko sliko, tiskano na folijo, so mimo! Sedaj so vse slike v elektronski obliki.

doktor1

Če rentgenske slike, ultrazvoke ali posnetke magnetne resonance svojim strankam dajte na CD-jih ali DVD-jih, potem je čas. da preklopite naprej! USB ključki so medij, ki je praktično izpodrinil omenjene podatkovne nosilce.

Pogosto opazimo oznake USB 2.0 in USB 3.0. To sta oznaki za standarda USB konektorjev. V čem je razlika? Preprosta razlaga je, da je standard 3.0 precej hitrejši od 2.0, je pa res, da vaša naprava potrebuje tudi vmesnik 3.0, da lahko dela s polno hitrostjo.

USB porti

 

Imate podjetje z unikatnim in zelo atraktivnim logotipom, pa bi radi svojo znamko še bolj izpostavili? Ali pa se ukvarjate s področjem, kjer določen produkt zelo izstopa in bi ga radi atraktivno predstavili svojim potencialnim strankam? Potem je 3D USB ključek idealen promocijski pripomoček za vas! Narediti ga je možno v praktično katerikoli obliki!

3d kljucki

Kaj sploh je USB ključek?

Vsi jih uporabljamo, ampak ali sploh vemo kako deluje? V osnovi je USB ključ majhna elektronska naprava, ki shranjuje podatke. Služi povsem istim namenom, kot s  služile diskete, CD-ji ali DVD diski, ki jih vztrajno izpodriva, saj omogoča hitrejši prenos podatkov, več 1000-kratno prepisovanje in precej večje spominske kapacitete v zelo majhnem in prenosnem formatu.

 

Usb ključke (ali USB flash drive, ko je drugi izraz, ki ga pogosto zasledimo) so izumili leta 1999, prvi komercialni modeli pa so prišli na trg leta 2000. Prvi modeli so imeli majhne kapacitete, le od 8MB do 32MB, kar se v primerjavi z današnjimi modeli, ki zmorejo tja do 512 GB ali celo 1 TB, zdi kot kaplja v morje. Hkrati s kapaciteto je naraščala tudi hitrost prenosa podatkov, in od tod so tudi različne generacije - USB 1.0, USB 2.0, ki je trenutni standard, ter USB 3.0, ki se počasi uveljavlja.

Številni modeli so na zalogi. DOBAVA TAKOJ!

USB TISA

USB GABER

USB TOPOL


USB ROGLA

USB TWISTER

Twister OTG

USB TWISTER OTG


USB eko set

USB EKO SET

kemik skatla tmb1

DARILNI SET TWISTER

kemik skatla tmb

DARILNI SET KARTICA


USB PAPER KLIP

USB MIKRO TWIST

USB KARTICA


USB TWISTER LES

USB KEMIČNI SVINČNIK

usb eko les tmb

USB EKO LES


ovel javor web

USB OVAL

kljuc web front

USB KLJUČ

kemik skatla tmb1

USB KLJUČEK BREG


USB KLJUČEK ZAPESTNICA

USB KLJUČEK ZAPESTNICA

powerbrick naslovna

Power bank POWERBRICK

snežnik tmb

USB SNEŽNIK


malečnik tmb

USB MALEČNIK

mini tmb

USB MINI TWIST

labirint tmb

USB LABIRINT


tačka tmb

USB TAČKA

Perg tmb

USB PERG

Gorice tmb

USB GORICE


Studio tmb

USB STUDIO

Notesnik tmb

USB ROKOVNIK