USB ključek je v sodobnem svetu nepogrešljiv dodatek.  Uporaben je v vsakodnevnem življenju, saj nanje nalagamo gore podatkov - fotografije, glasbo, dokumente... Prav zaradi te vsestranske uporabnosti so tudi odlično poslovno darilo, s katerim ne moremo zgrešiti.

usb knjiga 1

S pomočjo UB ključkov si olajšamo tudi delo. Namesto gore fasciklov z različnimi dokumenti ali kupa CD in DVD medijev preprosto uporabimo USB ključek. Zato tak USB ključek ni samo promocijski izdelek, ampak tudi nadvse uporaben pripomoček.

Obveščamo vas, da smo eden izmed razstavljalcev na drugi izvedbi sejma inovativnih in digitalnih rešitev Feel the FUTURE, ki se že drugo leto odvija na Celjskem sejmišču.

feel the future

Tam boste imeli priložnost, da si ogledate izbor izdelkov iz naše ponudbe,  s poudarkom na izdelki iz zaloge. Lahko boste poklepetali z našo ekipo in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč z vsemi vprašanji, ki se vam porajajo okrog USB ključkov.

Časi, ko so nam v zdravstvenem domu ali drugi zdravstveni ustanovi po rentgenskem slikanju v roke potisnili gromozansko sliko, tiskano na folijo, so mimo! Sedaj so vse slike v elektronski obliki.

doktor1

Če rentgenske slike, ultrazvoke ali posnetke magnetne resonance svojim strankam dajte na CD-jih ali DVD-jih, potem je čas. da preklopite naprej! USB ključki so medij, ki je praktično izpodrinil omenjene podatkovne nosilce.

Pogosto opazimo oznake USB 2.0 in USB 3.0. To sta oznaki za standarda USB konektorjev. V čem je razlika? Preprosta razlaga je, da je standard 3.0 precej hitrejši od 2.0, je pa res, da vaša naprava potrebuje tudi vmesnik 3.0, da lahko dela s polno hitrostjo.

USB porti

 

Imate podjetje z unikatnim in zelo atraktivnim logotipom, pa bi radi svojo znamko še bolj izpostavili? Ali pa se ukvarjate s področjem, kjer določen produkt zelo izstopa in bi ga radi atraktivno predstavili svojim potencialnim strankam? Potem je 3D USB ključek idealen promocijski pripomoček za vas! Narediti ga je možno v praktično katerikoli obliki!

3d kljucki

Kaj sploh je USB ključek?

Vsi jih uporabljamo, ampak ali sploh vemo kako deluje? V osnovi je USB ključ majhna elektronska naprava, ki shranjuje podatke. Služi povsem istim namenom, kot s  služile diskete, CD-ji ali DVD diski, ki jih vztrajno izpodriva, saj omogoča hitrejši prenos podatkov, več 1000-kratno prepisovanje in precej večje spominske kapacitete v zelo majhnem in prenosnem formatu.

 

Usb ključke (ali USB flash drive, ko je drugi izraz, ki ga pogosto zasledimo) so izumili leta 1999, prvi komercialni modeli pa so prišli na trg leta 2000. Prvi modeli so imeli majhne kapacitete, le od 8MB do 32MB, kar se v primerjavi z današnjimi modeli, ki zmorejo tja do 512 GB ali celo 1 TB, zdi kot kaplja v morje. Hkrati s kapaciteto je naraščala tudi hitrost prenosa podatkov, in od tod so tudi različne generacije - USB 1.0, USB 2.0, ki je trenutni standard, ter USB 3.0, ki se počasi uveljavlja.

USB ključki so trenutno promocijsko darilo številka ena! Zakaj so tako popularni?

 

Številni modeli so na zalogi. DOBAVA TAKOJ!

USB TWISTER

že od
2,93 €
+ ddv

Twister OTG

USB TWISTER OTG

že od
3,55 €
+ ddv

USB PAPER KLIP

že od
3,72 €
+ ddv

USB MIKRO TWIST

že od
3,94 €
+ ddv

USB KARTICA

že od
3,09 €
+ ddv

USB TWISTER LES

že od
3,96 €
+ ddv

USB KEMIČNI SVINČNIK

že od
4,40 €
+ ddv

usb eko les tmb

USB EKO LES

že od
3,74 €
+ ddv

ovel javor web

USB OVAL

že od
4,17 €
+ ddv

kljuc web front

USB KLJUČ

že od
3,86 €
+ ddv

kemik skatla tmb1

DARILNI SET TWISTER

že od
7,81 €
+ ddv

kemik skatla tmb

DARILNI SET KARTICA

že od
7,99 €
+ ddv

kemik skatla tmb1

USB KLJUČEK BREG

že od
4,38 €
+ ddv

USB KLJUČEK ZAPESTNICA

USB KLJUČEK ZAPESTNICA

že od
4,19 €
+ ddv

powerbrick naslovna

Power bank POWERBRICK

že od
4,85 €
+ ddv

pplate tmb

Power bank POWER PLATE

že od
6,90 €
+ ddv

snežnik tmb

USB SNEŽNIK

že od
3,88 €
+ ddv

malečnik tmb

USB Malečnik

že od
4,07 €
+ ddv