Vedno več nas je priklopljenih na naše mobilne naprave in računalnike 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Zato so izdelki, ki omogočajo polnjenje in prenos podatkov zelo uporabni, pa tudi fantastičen promocijski izdelek. Recimo, da se na primer odpravljate na pomemben sestanek in imate prazno baterijo na mobilniku, nujno pa morate preveriti lokacijo sestanka. Tak kabel vas lahko reši pred najhujšim. V nadaljevanju vam predstavljamo naš najbolj popularen kabel 4-v-1, ki je lahko odličen in povsod uporaben promocijski izdelek, ter seveda še ostale alternative.

usb polnilni kabliKabel 4 v 1

kabel 4 v 1


To je poseben kabel, ki ima 4 različne priključke, ki se zložijo eden v drugega. Omogoča nam polnjenje in podatkovno povezovanje. Kaj so njegove največje prednosti?

  • Povezava različnih naprav - ker ima štiri različne konektorje, lahko združite različne naprave. Ima klasični USB priključek, micro USB, ki je primeren za Android naprave, USB C priključek za sodobne telefone ter lightning priključek za Apple naprave

  • Polnjenje in prenos podatkov - v nasprotju z ostalimi kabli z več konektorji omogoča polnjenje in podatkovno povezavo, tako da ga lahko priklopite na računalnik in iz svojega mobilnika preneste tudi fotografije in videoposnetke. Kompatibilen je z vsemi polnilci, ki imajo standardni USB vhod.

  • Možno ga je potiskati - na zložljivi del je možno natisniti vaš logotip, tudi v večbarvni tehniki, saj se poslužujemo dodelave z UV tiskom

  • Lahko vam služi kot obesek za ključe - ker se kabel zloži z magnetnim zapiralom, nastane zanka, na katero lahko namestite obroček za ključe, Tako imate kabel vedno pri roki in ga lahko uporabite v vsakem trenutku.

  • Na voljo v več barvah - izberete lahko kabel take barve, da se bo kar se da najbolje podal k izgledu vaše blagovne znamke.

 

Naročite si svoj 4-v-1 USB kabel!

 


 

Ostali promocijski USB kabli

Na voljo vam je še precej drugih kablov. Nekateri nudijo 2-v-1 ali 3-v-1 konektorje za najbolj popularne mobilne naprave. Nekateri so v obliki zapestnic, da so prav tako vedno pri roki. Drugi so lahko z obeskom ali kot samostojni kabli z več priključki.

usb polnilni kabli

Prav poseben kabel pa je USB lanyard - trak za okoli vratu. Ta je nekoliko daljši, ima poseben način zapiranja in karabin, tako da ga lahko nosimo okrog vratu, na karabin pa pripnemo ključe, mobilnik, etui s kartico… Na eni strani ima standardni USB konektor, na drugi pa posebni konektor, ki omogoča polnjenje Android in Apple naprav.

usb polnilni kabli lanyard

 

 

 

 

Številni modeli so na zalogi. DOBAVA TAKOJ!

USB TISA

USB GABER

USB TOPOL


USB ROGLA

USB TWISTER

Twister OTG

USB TWISTER OTG


USB eko set

USB EKO SET

kemik skatla tmb1

DARILNI SET TWISTER

kemik skatla tmb

DARILNI SET KARTICA


USB PAPER KLIP

USB MIKRO TWIST

USB KARTICA


USB TWISTER LES

USB KEMIČNI SVINČNIK

usb eko les tmb

USB EKO LES


ovel javor web

USB OVAL

kljuc web front

USB KLJUČ

kemik skatla tmb1

USB KLJUČEK BREG


USB KLJUČEK ZAPESTNICA

USB KLJUČEK ZAPESTNICA

powerbrick naslovna

Power bank POWERBRICK

snežnik tmb

USB SNEŽNIK


malečnik tmb

USB MALEČNIK

mini tmb

USB MINI TWIST

labirint tmb

USB LABIRINT


tačka tmb

USB TAČKA

Perg tmb

USB PERG

Gorice tmb

USB GORICE


Studio tmb

USB STUDIO

Notesnik tmb

USB ROKOVNIK