Nosilec dejavnosti:

Davčna številka SI: 92418821
Matična številka: 6116272000

Prodaja

Prodaja je namenjena pravnim osebam. Vse navedene cene so v evrih (€), brez ddv. Zaradi burnih razmer na svetovnih trgih in nepredvidljivih tečajev različnih valut si pridržujemo pravico do spremembe cen kadarkoli.

Ponudba in plačilo

Na posredovani e-mail vam posredujemo ponudbo/predračun z vsemi podatki, ki so potrebni za plačilo, vključno s številko TRR, na katerega se predračun plača. Plačilo se izvede prek UPN naloga - prek spletnega bančništva, na pošti, bančnem okencu... Po prejemu plačila vam naročene izdelke pošljemo v predhodno dogovorjenem roku. Naročeno in dobavljeno blago ostaja last prodajalca, dokler ni v celoti plačano. V primeru zamude plačila obračunamo zakonite zamudne obresti.

Končne določbe

Morebitne reklamacije je potrebno vložiti v roku 8 dni po prejemu blaga in morajo biti ugotovljene komisijsko in z zapisnikom. Reklamacija ne velja za blago s tiskom, če tisk ni bil naročen pri prodajalcu. V primeru odstopanja cen ali tehničnih podatkov vas bomo ob vašem naročilu o tem obvestili. Dekorativni material ni vključen v ceni artikla. Slike nekaterih artiklov so simbolične. Z izdajo naročilnice ali plačilom predračuna naročnik sprejema te splošne pogoje poslovanja. V primeru, da zaloga artikla poide, prodajalec ne jamči ponovne dobave tega artikla. Za vse informacije smo vam na voljo na našem naslovu, v vzorčni sobi si lahko ogledate izdelke ali pa vam jih pošljemo na vpogled. Za vse morebitne spore je pristojno stvarno sodišče v Ljubljani.