Iščemo zastopnike


Iščete nove proizvode, ki bi jih želeli zastopati na vašem trgu? Nam lahko pomagate vstopiti v slovenske regije? Želite ponuditi proizvod, ki ga potrebujejo povsod in se vse o njem naučite hitro in enostavno?

Naša želja je trajna, umirjena rast poslovanja z močnejšo prisotnostjo na že obstoječih trgih. Če bi vas zanimalo sodelovati z nami, se nam vsekakor oglasite!

Trenutno je USB.SI s svojimi USB ključki neposredno ali posredno prisoten v celotni Sloveniji. Pohvalimo se lahko, da se naši izdelki prodajajo preko spletne prodaje, zastopnikov na terenu, po e-poteh in po telefonu. Vendar še vedno drži, da imajo naročniki najraje osebni stik, za kar pa nas je v podjetju Mediatis d.o.o. premalo.

Celotno ponudbo si lahko ogledate na www.usb.si, naša največja prednost pa je zaloga v Ljubljani in takojšnja dobava. Število naročnikov iz dneva v dan rase, ker nudimo izjemno kvaliteto (5 let garancije) in takojšnjo dobavo širokega asortimana: https://www.usb.si/na-zalogi.


Pri izbiri novih partnerjev se držimo določenih pravil in cenovne in prodajne politike, saj lahko le tako jamčimo, da boste zadovoljni naši partnerji in naročniki.


VEČ INFORMACIJ

Za več informacij nam na spodnji elektronski naslov pošljite kratko predstavitev. Sporočite nam tudi, kateri prodajni okoliš oz. regija vam za delo najbolj ustreza.

Če za sodelovanje vidite kakšne posebne možnosti, nam jih le predstavite.


Vodja prodaje: Andrej Hvalica
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.