PROSTO DELOVNO MESTO

Mediatis je eno od vodilnih podjetij na področju prodaje USB ključkov v Sloveniji. Zaradi širjenja podjetja in povečanja obsega prodaje, iščemo nove sodelavce, ki bi se priključili naši uspešni ekipi. Če si kot oseba delaven, zanesljiv, organiziran in imaš občutek za to kaj je pomembno ter znaš slediti dogodkom in naročilom, potem si pravi za nas.

Naloge:

• odgovarjanje na e-maile
  • odgovarjanje na telefonske klice
  • priprava ponudb/predračunov
  • prejem in izdaja blaga
  • izdaja dobavnic in računov
  • računalniška pismenost – internet, uporaba maila, word, excel,
  • zaželeno znanje Corel Draw ali kateri drugi oblikovalski program, ni pa pogoj
  • poznavanje dela s socialnimi omrežji

Pričakujemo:

• lahko si brez izkušenj
  • izobrazba – srednja ali več
  • komunikacijske in organizacijske sposobnosti
  • željo po učenju
  • samostojnost

Nudimo:

• enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas
  • dinamičen kolektiv
  • začetno usposabljanje in izobraževanje za delo na tem delovnem mestu
  • samostojno delo
  • dopoldansko delo
  • delo v pisarni v Ljubljani
  • polni delovni čas
  • delo od ponedeljka do petka

Iščemo zastopnike

Iščete nove proizvode, ki bi jih želeli zastopati na vašem trgu? Nam lahko pomagate vstopiti v slovenske regije? Želite ponuditi proizvod, ki ga potrebujejo povsod in se vse o njem naučite hitro in enostavno?

Naša želja je trajna, umirjena rast poslovanja z močnejšo prisotnostjo na že obstoječih trgih. Če bi vas zanimalo sodelovati z nami, se nam vsekakor oglasite!

Trenutno je USB.SI s svojimi USB ključki neposredno ali posredno prisoten v celotni Sloveniji. Pohvalimo se lahko, da se naši izdelki prodajajo preko spletne prodaje, zastopnikov na terenu, po e-poteh in po telefonu. Vendar še vedno drži, da imajo naročniki najraje osebni stik, za kar pa nas je v podjetju Mediatis d.o.o. premalo.

Celotno ponudbo si lahko ogledate na www.usb.si, naša največja prednost pa je zaloga v Ljubljani in takojšnja dobava. Število naročnikov iz dneva v dan rase, ker nudimo izjemno kvaliteto (5 let garancije) in takojšnjo dobavo širokega asortimana: https://www.usb.si/na-zalogi.

Pri izbiri novih partnerjev se držimo določenih pravil in cenovne in prodajne politike, saj lahko le tako jamčimo, da boste zadovoljni naši partnerji in naročniki.

VEČ INFORMACIJ

Za več informacij nam na spodnji elektronski naslov pošljite kratko predstavitev. Sporočite nam tudi, kateri prodajni okoliš oz. regija vam za delo najbolj ustreza.

Če za sodelovanje vidite kakšne posebne možnosti, nam jih le predstavite.

Vodja prodaje: Andrej Hvalica