Oddajanje Finančnih in letnih poročil ter podobnih dokumentov, ki jih računovodski servisi pripravljajo za svoje stranke v papirni obliki je preteklost. Velika večina je oddanih v elektronski obliki. Nekatera podjetja se sicer odločijo za storitve prenosa in hrambe podatkov v oblaku, a tu je še bolj priročna in mnogo varnejša možnost: USB ključek.

usb kljucki v racunovodstvu

USB ključek je idealen medij za oddajo letnih in vseh ostalih finančnih poročil. Je priročen, moderen in privlačen izdelek, ki ga bodo vaše stranke cenile tudi zaradi vsestranske uporabnosti. Usb ključek je tudi bolj varen za prenašanje takih podatkov, saj gre za fizično shranjevanje, ki je ločeno od svetovnega spleta in je tako močno zmanjšana možnost nepooblaščenega dostopa do podatkov. Podatke je možno kriptirati, možno jih je pa tudi zapisati na USB ključek tako, da jih ni možno izbrisati in so datoteke na njem zaklenjene. 

Nanj lahko naložite tudi materiale, ki jih v papirni obliki ne bi mogli, na primer interaktivne predstavitve z grafi, animacije...računovodstvo usb


Dodatno pa je za vas tudi odlična reklama. Na primer na USB kartico lahko potiskamo poleg logotipa tudi kontaktne podatke vašega podjetja in je tako še moderna vizitka (ki zlahka nadomesti klasično papirnato vizitko), nanjo pa lahko naložite tudi elektronsko predstavitev vaše dejavnosti. Lahko pa vam izdelamo tudi USB ključek, ki je oblikovan popolnoma po vaših željah. USB ključek je torej estetski izdelek in hkrati še odlična reklama za vašo dejavnost.
po narocilu usb

Številni modeli so na zalogi. DOBAVA TAKOJ!

USB TISA

USB GABER

USB TOPOL


USB ROGLA

USB TWISTER

Twister OTG

USB TWISTER OTG


USB eko set

USB EKO SET

kemik skatla tmb1

DARILNI SET TWISTER

kemik skatla tmb

DARILNI SET KARTICA


USB PAPER KLIP

USB MIKRO TWIST

USB KARTICA


USB TWISTER LES

USB KEMIČNI SVINČNIK

usb eko les tmb

USB EKO LES


ovel javor web

USB OVAL

kljuc web front

USB KLJUČ

kemik skatla tmb1

USB KLJUČEK BREG


USB KLJUČEK ZAPESTNICA

USB KLJUČEK ZAPESTNICA

powerbrick naslovna

Power bank POWERBRICK

snežnik tmb

USB SNEŽNIK


malečnik tmb

USB MALEČNIK

mini tmb

USB MINI TWIST

labirint tmb

USB LABIRINT


tačka tmb

USB TAČKA

Perg tmb

USB PERG

Gorice tmb

USB GORICE


Studio tmb

USB STUDIO

Notesnik tmb

USB ROKOVNIK