usb ključki za fotografe

Usb ključek je najpomembnejši pripomoček profesionalnega fotografa, takoj za objektivom! No, skorajda. Velika večina fotografij, posneta v zadnjem desetletju, je v digitalni obliki. Število megapikslov in zmogljivosti senzorjev naraščajo, s tem pa tudi ločljivost in velikost fotografij. CD in DVD diski so okorni in občutljivi na praske. Redki postajajo tudi računalniki, ki še imajo optične enote. Vsi pa vemo, da se povečuje število USB vhodov in število naprav, ki podpirajo komunikacijo z USB ključki.

Zakaj je USB ključek odlično orodje za fotografa?

1. Mali izdelek, ki prinaša rezultate

Če se ukvarjate s poročno, portretno ali družinsko fotografijo, ste najbrž “one man band”. Tako je marketing vaše dejavnosti odvisen od vas. USB ključek je odlično sredstvo za promocijo, ki vas loči od konkurence. Izdelek, ki je uporaben in hkrati spominja vaše stranke na vas in na vaše delo. Stranke vaš USB ključek vzamejo domov, slike pokažejo družinskim članom in prijateljem. Če je tak USB ključek potiskan ali graviran z vašim logotipom, potem dela reklamo namesto vas! Mali produkt, ki je velik po kapaciteti in uporaben v vsakdanjem življenju.

2. Lahko si izberete svojo kapaciteto

Ena najboljših lastnosti USB ključkov je ta, da so na voljo v številnih kapacitetah. Tudi če imate najnovejši fotoaparat, ki s svojim super senzorjem dela ogromne fotografije, lahko nanj shranite veliko število fotografij. Izberite ključek z manjšo kapaciteto za enkraten projekt, ali pa izberite ključek z večjo kapaciteto, ki ga podarite strankam, ki na primer potrebujejo najprej poročne fotografije, kasneje nosečniške in seveda še družinske fotografije. Seveda se lahko fotografije v primerjavi z CD-ji ali DVD-ji nalagajo in brišejo po želji.

foto 3

3. Za relativno majhno ceno dobite veliko

USB ključki so poceni izdelek, pri katerem pa veliko dobite. Že prej smo povedali, da je zelo uporaben. Hkrati je tudi lep promocijski izdelek, ki ga lahko opremite z vašim logotipom. Če je pakiran v lično embalažo, je tudi odličen medij za npr. poročno ali družinsko fotografijo. Predvsem pa je veliko cenejši kot izdelava fotoalbumov in tiskanje fotografij.

4. Bolj varni kot CD-ji

USB ključki so precej manj občutljivi na mehanske poškodbe in zunanje vplive kot CD-ji in DVD-ji. Vsi imajo spominski čip v neki vrsti ohišja (leseno, kovinsko, plastično, izdelano po naročilu), ki čip še dodatno ščiti pred poškodbami. Še posebej, če izberete tak tip USB ključka, ki ima konektor zaščiten s pokrovčkom ali na kakšen drug način. Ob pravilnem in previdnem ravnanju lahko ključek uporabljate več kot 10 let! In ker mi stojimo za našimi izdelki, vam na USB ključke, kupljene pri nas, nudimo 5 let garancije!

foto 2

5. So dovolj uradni, a hkrati še vedno osebni

Velikokrat se fotografi sprašujejo, ali naj slike posredujejo strankam prek kakšne od storitev shranjevanja podatkov v oblaku. To ni vedno najboljša rešitev. Namreč shranjevanje podatkov v oblaku ni vedno najbolj varno. USB ključek pa je fizično ločen od interneta in računalnika. Tudi vse stranke niso vešče rokovanja s temi aplikacijami, fotografije pa želijo pogledati v najkrajšem možnem času. USB ključek je tako fizični objekt, ki ga lahko podarite strankam. V uporabi so že dolgo časa in je večina strank vajena delati z njimi. In ker dobijo nekaj oprijemljivega, je to še vedno bolj oseben pristop kot pošiljanje neke povezave prek e-pošte. Za poročno in družinsko fotografijo so med najbolj popularnimi leseni modeli, kot na primer Eko les. Ko je pograviran, je res čudovito malo darilce. Za bolj formalne fotografije pa priporočamo USB kartico, ki spominja na poslovno vizitko, hkrati pa jo je možno tudi potiskati na obeh straneh povsem po vaših željah.

Fotografi ponavadi potrebujejo le manjšo količino USB ključkov, tako da vam v tem primeru svetujemo, da si ogledate našo ponudbo USB ključkov iz zaloge. Tu lahko naročite že od 20 kosov dalje. Na izbiro imate veliko modelov v kapacitetah od 2GB do 64GB, dobavljivi pa so takoj. V primeru, da potrebujete večjo količino, pa so možnosti skorajda neomejene!

USB TISA

USB GABER