Idealna oblika tega popularnega USB ključka je tista, zaradi katere USB kartica zelo pogosto pristane v žepu ali denarnici vaše stranke ali prejemnika.

usb kartica blog

Oblikovana je tako, da jo lahko enostavno pospravimo v žep, denarnico ali torbico. Mnogi modeli imajo to težavo, da se hitro založijo, ali pa izgubimo na primer pokrovček. Pri kartici pa sta prav njena zasnova in  oblika tisti, ki zagotovita, da bo veliko v uporabi. Najboljše pa je to, da celostno predstavljajo vašo znamko ali dejavnost - nanjo ponavadi ne natisnemo le logotipa, ampak omogoča še boljšo personalizacijo. Potiskamo jo v UV tehniki, kar omogoča lepe barve in zelo obstojen odtis. Našim strankam priporočamo, naj na USB kartico natisnejo fotografije ali večbarvne grafike in tako izkoristijo poln potencial, ki ga ta promocijski izdelek ponuja. Cena odtisa je ista za enobarvni ali full-color potisk.

Oblika kartice omogoča, da je spominski čip varno pospravljen v notranjosti kartice, tako da ne pride do poškodbe elektronskih kontaktov, ki omogočajo nemoteno komunikacijo med USB ključkom in računalnikom. Ker so mnogi ljudje radi kreativni pri oblikah poslovnih vizitk, imamo pri USB.si na voljo tudi različne oblike USB kartic. Na zalogi sta poleg klasične USB kartice v velikosti običajne vizitke na voljo še mini kartica, ki je še manjša od običajne, ter okrogla, ki je velika kot večji kovanec in s pravo grafiko postane odličen promocijski izdelek!

Tako dobite zelo estetski promocijski izdelek za vašo znamko ali dejavnost, na katerega lahko računate, da bo potoval naokoli v denarnicah, torbicah  ter nahrbtnikih, ter tako dodatno gradil na vaši prepoznavnosti! Tak USB ključek je vedno pri roki in ga bodo vaše stranke velikokrat uporabljale.

USB TISA

USB GABER