Idealna oblika tega popularnega USB ključka je tista, zaradi katere USB kartica zelo pogosto pristane v žepu ali denarnici vaše stranke ali prejemnika.

usb kartica blog


Oblikovana je tako, da jo lahko enostavno pospravimo v žep, denarnico ali torbico. Mnogi modeli imajo to težavo, da se hitro založijo, ali pa izgubimo na primer pokrovček. Pri kartici pa sta prav njena zasnova in  oblika tisti, ki zagotovita, da bo veliko v uporabi. Najboljše pa je to, da celostno predstavljajo vašo znamko ali dejavnost - nanjo ponavadi ne natisnemo le logotipa, ampak omogoča še boljšo personalizacijo. Potiskamo jo v UV tehniki, kar omogoča lepe barve in zelo obstojen odtis. Našim strankam priporočamo, naj na USB kartico natisnejo fotografije ali večbarvne grafike in tako izkoristijo poln potencial, ki ga ta promocijski izdelek ponuja. Cena odtisa je ista za enobarvni ali full-color potisk.

Oblika kartice omogoča, da je spominski čip varno pospravljen v notranjosti kartice, tako da ne pride do poškodbe elektronskih kontaktov, ki omogočajo nemoteno komunikacijo med USB ključkom in računalnikom. Ker so mnogi ljudje radi kreativni pri oblikah poslovnih vizitk, imamo pri USB.si na voljo tudi različne oblike USB kartic. Na zalogi sta poleg klasične USB kartice v velikosti običajne vizitke na voljo še mini kartica, ki je še manjša od običajne, ter okrogla, ki je velika kot večji kovanec in s pravo grafiko postane odličen promocijski izdelek!

Tako dobite zelo estetski promocijski izdelek za vašo znamko ali dejavnost, na katerega lahko računate, da bo potoval naokoli v denarnicah, torbicah  ter nahrbtnikih, ter tako dodatno gradil na vaši prepoznavnosti! Tak USB ključek je vedno pri roki in ga bodo vaše stranke velikokrat uporabljale.

Številni modeli so na zalogi. DOBAVA TAKOJ!

USB TISA

USB GABER

USB TOPOL


USB ROGLA

USB TWISTER

Twister OTG

USB TWISTER OTG


USB eko set

USB EKO SET

kemik skatla tmb1

DARILNI SET TWISTER

kemik skatla tmb

DARILNI SET KARTICA


USB PAPER KLIP

USB MIKRO TWIST

USB KARTICA


USB TWISTER LES

USB KEMIČNI SVINČNIK

usb eko les tmb

USB EKO LES


ovel javor web

USB OVAL

kljuc web front

USB KLJUČ

kemik skatla tmb1

USB KLJUČEK BREG


USB KLJUČEK ZAPESTNICA

USB KLJUČEK ZAPESTNICA

powerbrick naslovna

Power bank POWERBRICK

snežnik tmb

USB SNEŽNIK


malečnik tmb

USB MALEČNIK

mini tmb

USB MINI TWIST

labirint tmb

USB LABIRINT


tačka tmb

USB TAČKA

Perg tmb

USB PERG

Gorice tmb

USB GORICE


Studio tmb

USB STUDIO

Notesnik tmb

USB ROKOVNIK