Imate podjetje z unikatnim in zelo atraktivnim logotipom, pa bi radi svojo znamko še bolj izpostavili? Ali pa se ukvarjate s področjem, kjer določen produkt zelo izstopa in bi ga radi atraktivno predstavili svojim potencialnim strankam? Potem je 3D USB ključek idealen promocijski pripomoček za vas! Narediti ga je možno v praktično katerikoli obliki!

3d kljucki

Izdelan je iz posebne gumirane plastike. Ohišje se ulije v katero koli obliko in v številnih barvnih različicah. V plastični del se nato vstavi USB čip s konektorjem. Brez skrbi, vezje je zaščiteno s kovinskim okvirjem, tako da so vaši podatki povsem varni. Izbirate lahko kapacitete od 1GB pa tja do 128 GB! Pri prvem naročilu je potrebno izdelati kalup za ohišje. To je enkraten strošek, ob ponaročilu tega stroška ni več. Seveda se vam prej izdela ustrezen 3D model, da si boste lažje predstavljali, kako bo končni izdelek izgledal.

3Dkljucek5

 

Če imate kakšno vprašanje, se obrnite na našo ekipo in pomagali vam bomo. Pri tem tipu ključka je omejitev le vaša domišlija!

3Dkljucek23Dkljucek33Dkljucek4

Številni modeli so na zalogi. DOBAVA TAKOJ!

USB TWISTER

Twister OTG

USB TWISTER OTG

USB PAPER KLIP


USB MIKRO TWIST

USB KARTICA

USB TWISTER LES


USB KEMIČNI SVINČNIK

usb eko les tmb

USB EKO LES

ovel javor web

USB OVAL


kljuc web front

USB KLJUČ

kemik skatla tmb1

DARILNI SET TWISTER

kemik skatla tmb

DARILNI SET KARTICA


kemik skatla tmb1

USB KLJUČEK BREG

USB KLJUČEK ZAPESTNICA

USB KLJUČEK ZAPESTNICA

powerbrick naslovna

Power bank POWERBRICK


pplate tmb

Power bank POWER PLATE

snežnik tmb

USB SNEŽNIK

malečnik tmb

USB MALEČNIK