projektiva usb ključki


Ob pripravljanju dokumentacije za investitorje so projektanti pogosto primorani tiskati in plotati na velike količine papirja. To ni najbolj ekološka in tudi ne najcenejša opcija. Poleg tega za razliko od digitalne verzije ne omogoča dovolj plastičnega prikaza projektnih rešitev.

USB ključki so že več let na področju shranjevanja podatkov najboljša izbira. Z njimi boste na enostaven način vašemu investitorju predali grafike načrtov, geodetske načrte, tehnična poročila ali vse bolj zaželeno 3D predstavitev (BIM tehnologija) itd.

Nekateri v izogib tiskanju dokumentacijo nalagajo na CD-je in DVD-je, vendar tudi pri tem načinu že prihaja do problemov, saj nekateri računalniki nimajo več za to potrebne enote. V nasprotju z optičnimi enotami pa proizvajalci računalnike (namizne in prenosne) opremljajo z vedno več USB vhodi.

Zakaj uporabiti USB ključek za predstavitev projekta in projektne dokumentacije?

Prednosti uporabe USB ključkov je veliko:

  • so lahki, majhni in vsesplošno uporabni,
  • oblik in modelov je nešteto,
  • omogočajo brisanje ali nalaganje dodatnih dokumentov,
  • v primerjavi s storitvami shranjevanja podatkov v oblaku je pri USB ključkih veliko manjša možnost nepooblaščenega dostopa do podatkov, saj jih lahko fizično ločimo od računalnika in tudi od svetovnega spleta
  • potiskani ali pogravirani z vašim logotipom služijo kot poslovna vizitka, možna pa je izdelava USB ključka v kateri koli obliki (in prav za to opcijo se odloča vedno več strank!)


projektiva

Nudimo tudi nalaganje podatkov

Je vaša dokumentacija, ki jo želite naložiti na USB ključke obsežna in gre za večjo količino usb ključkov, vi pa nimate časa, da bi prekopirali vse te podatke na usb ključke? NI problema – naša ekipa vam nudi tudi storitev nalaganja podatkov. To uredimo hitro in varno s pomočjo posebnega USB duplikatorja, ki omogoča hitro nalaganje podatkov na več kot 10 USB ključkov hkrati.


Hitra in zanesljiva dobava personaliziranih USB ključkov

nacrti na usb kljuckih


Pri USB.si imamo stalno na zalogi 20 različnih modelov USB ključkov, različnih kapacitet od 2GB do 64GB in v številnih barvnih variantah. Dobava je možna TAKOJ, poskrbimo pa tudi za hitro dodelavo po vaših željah.

Za več informacij smo vam na razpolago na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Številni modeli so na zalogi. DOBAVA TAKOJ!

USB TISA

USB GABER

USB TOPOL


USB ROGLA

USB TWISTER

Twister OTG

USB TWISTER OTG


USB eko set

USB EKO SET

kemik skatla tmb1

DARILNI SET TWISTER

kemik skatla tmb

DARILNI SET KARTICA


USB PAPER KLIP

USB MIKRO TWIST

USB KARTICA


USB TWISTER LES

USB KEMIČNI SVINČNIK

usb eko les tmb

USB EKO LES


ovel javor web

USB OVAL

kljuc web front

USB KLJUČ

kemik skatla tmb1

USB KLJUČEK BREG


USB KLJUČEK ZAPESTNICA

USB KLJUČEK ZAPESTNICA

powerbrick naslovna

Power bank POWERBRICK

snežnik tmb

USB SNEŽNIK


malečnik tmb

USB MALEČNIK

mini tmb

USB MINI TWIST

labirint tmb

USB LABIRINT


tačka tmb

USB TAČKA

Perg tmb

USB PERG

Gorice tmb

USB GORICE


Studio tmb

USB STUDIO

Notesnik tmb

USB ROKOVNIK