usb ucitelji

Epidemija koronavirusa je v šolske učilnice prinesla številne spremembe, dobesedno čez noč. Učenje na daljavo, maske in podobni pristopi bodo počasi postali del vsakdana mnogih učiteljev. En nepričakovan dogodek pa je zelo velika obremenjenost šolskih internetnih omrežij. In tukaj lahko na pomoč priskočijo USB ključki.

Internet po šolah je bil na robu zmogljivosti in zaradi dela na daljavo se zelo pogosto še vedno pojavljajo težave z njim. Zaradi nove realnosti se pouk seli iz učilnice v učilnico, medtem ko ste bili prej stalno v svoji učilnici. Na brezžično omrežje je priklopljeno vedno več računalnikov, prenosnikov, mobilnih telefonov, tako se prav lahko zgodi, da v učilnici ali dveh omrežje ne dela, vi kot učitelj pa želite pri razlagi snovi uporabiti računalniško predstavitev s slikami, ki ste jo izdelali doma ali na drugem računalniku v kabinetu. Le-to ste poslali prek e-pošte ali shranili v oblaku. In ker dostop do interneta ni mogoč, se znajdete v težavah.

In tu vas reši preprost usb ključek. Nanj shranite svojo predstavitev in jo naložite na drugem računalniku brez težav, saj ima prav vsak računalnik USB priključek. Tako se rešite zadrege ter težav, ki nastanejo ob tem in izobraževalni proces lahko nemoteno poteka dalje.

 

Ostale prednosti USB ključkov v šolstvu

  • Nanje lahko shranjujete in prenašate različne materiale, ki jih potrebujete pri svojem delu - predstavitve, slike, videoposnetke, seminarske naloge vaših učencev ali dijakov…

  • Zaradi njih porabite manj papirja, saj omogočajo elektronski prenos in shranjevanje dokumentov.

  • Z uporabo USB ključkov pri pouku spodbujate učence ali dijake k uporabi sodobnih tehnologij.

  • So poceni, saj en USB ključek stane toliko, kot škatla DVD-jev, uporabite pa ga lahko večkrat. USB ključki so v izobraževalnih ustanovah postali potrošni material.

  • Ko je potiskan z logotipom šole, služi tudi kot promocijski izdelek in je uporaben kot darilo posebej uspešnim učencem, kot darilo ob zaključku šolanja ali ob drugi priložnosti.

  • Uporaben je tudi izven šolskih hodnikov, v vsakdanjem življenju. Če je USB potiskan lahko deluje kot dobra reklama ter širi povezanost zaposlenih z vašo organizacijo.

 

Če potrebujete USB ključke za vašo šolo ali izobraževalno ustanovo, si oglejte našo ponudbo in oddajte povpraševanje, naša ekipa pa vam bo priskočila na pomoč.

 

Številni modeli so na zalogi. DOBAVA TAKOJ!

USB TISA

USB GABER

USB TOPOL


USB ROGLA

USB TWISTER

Twister OTG

USB TWISTER OTG


USB eko set

USB EKO SET

kemik skatla tmb1

DARILNI SET TWISTER

kemik skatla tmb

DARILNI SET KARTICA


USB PAPER KLIP

USB MIKRO TWIST

USB KARTICA


USB TWISTER LES

USB KEMIČNI SVINČNIK

usb eko les tmb

USB EKO LES


ovel javor web

USB OVAL

kljuc web front

USB KLJUČ

kemik skatla tmb1

USB KLJUČEK BREG


USB KLJUČEK ZAPESTNICA

USB KLJUČEK ZAPESTNICA

powerbrick naslovna

Power bank POWERBRICK

snežnik tmb

USB SNEŽNIK


malečnik tmb

USB MALEČNIK

mini tmb

USB MINI TWIST

labirint tmb

USB LABIRINT


tačka tmb

USB TAČKA

Perg tmb

USB PERG

Gorice tmb

USB GORICE


Studio tmb

USB STUDIO

Notesnik tmb

USB ROKOVNIK