eko kartonski usb ključki

Kaj so kartonasti USB ključki?

Eko kartonski USB ključki so narejeni iz trajnostnih in recikliranih materialov. Čip v notranjosti je še vedno izdelan iz kovine in plastike, zato jih ni mogoče 100% reciklirati, vendar je cilj s temi izdelki čim bolj zmanjšati količino umetnih materialov. Kažejo, da vam ni mar samo za vaše stranke, ampak tudi za svet, ki ga puščamo za seboj.

Prednosti

Sprva se zdi, da ključek iz naravnega materiala ne bo zmogel opravljati svoje naloge kot tak iz umetnega materiala, vendar ravno nasprotno - naravnemu materialu navkljub ima številne prednosti. Ohišje ščiti čip pred prahom in umazanijo in obenem nudi različne možnosti personalizacije. Posebnost je enostavno označevanje npr.: če imamo več enakih USB ključkov iz kartona, lahko nanje kar s svinčnikom napišemo ime ali opis vsebine in jih ob spremembi zradiramo. Tako se izognemo zmedenosti, ko imamo več USB ključkov in ne vemo, kateri vsebuje katero vsebino.

Karton je topel in prijeten na otip, obenem ima retro izgled, ki je v zadnjem času zelo priljubljen. Zaradi naravnega materiala so tovrstni USB ključki priljubljena izbira med podjetji in organizacijami, ki delujejo v okviru okoljske politike in se trudijo izboljšati nastale razmere glede onesnaževanja okolja, na drugi strani pa so zaradi osnovnega, izčiščenega in retro izgleda priljubljeni med fotografi in oblikovalci.

Različne oblike

USB ključek iz lepenke

Personalizacija

Ključke je možno potiskati z logotipom ali promocijskim sporočilom. Tako postane USB ključek univerzalno in zelo uporabno promocijsko darilo, ki obenem navduši stranke s svojo okoljsko naravnanostjo.

USB ključek iz kartona s tiskom

Embalaža in dodatki

Za zaokroženo celoto je možno ključkom dodati ovratni trak ali obesek in jih zapakirati v lično eko embalažo – leseno škatlico, kartonasto blazinico, …

Embalaža za USB ključke

Za koga so primerni kartonasti USB ključki?

USB ključki iz kartona so primerni za dejavnosti s področja okolja, recikliranja, varstva narave, fotografe, oblikovalce in za vse, ki se ukvarjajo z zeleno promocijo.

Številni modeli so na zalogi. DOBAVA TAKOJ!

USB TISA

USB GABER

USB TOPOL


USB ROGLA

USB TWISTER

Twister OTG

USB TWISTER OTG


USB eko set

USB EKO SET

kemik skatla tmb1

DARILNI SET TWISTER

kemik skatla tmb

DARILNI SET KARTICA


USB PAPER KLIP

USB MIKRO TWIST

USB KARTICA


USB TWISTER LES

USB KEMIČNI SVINČNIK

usb eko les tmb

USB EKO LES


ovel javor web

USB OVAL

kljuc web front

USB KLJUČ

kemik skatla tmb1

USB KLJUČEK BREG


USB KLJUČEK ZAPESTNICA

USB KLJUČEK ZAPESTNICA

powerbrick naslovna

Power bank POWERBRICK

snežnik tmb

USB SNEŽNIK


malečnik tmb

USB MALEČNIK

mini tmb

USB MINI TWIST

labirint tmb

USB LABIRINT


tačka tmb

USB TAČKA

Perg tmb

USB PERG

Gorice tmb

USB GORICE


Studio tmb

USB STUDIO

Notesnik tmb

USB ROKOVNIK