USB ključek je v sodobnem svetu nepogrešljiv dodatek.  Uporaben je v vsakodnevnem življenju, saj nanje nalagamo gore podatkov - fotografije, glasbo, dokumente... Prav zaradi te vsestranske uporabnosti so tudi odlično poslovno darilo, s katerim ne moremo zgrešiti.

usb knjiga 1

S pomočjo UB ključkov si olajšamo tudi delo. Namesto gore fasciklov z različnimi dokumenti ali kupa CD in DVD medijev preprosto uporabimo USB ključek. Zato tak USB ključek ni samo promocijski izdelek, ampak tudi nadvse uporaben pripomoček.

Z njim praktično dnevno rokujejo fotografi, zaposleni v podjetjih, organizatorji seminarjev in konferenc, uporaben je pri članih društev, klubov... Na nas se vedno bolj pogosto obračajo tudi glasbeniki, ki usb ključek uporabijo kot medij za svoje posnetke - pa naj bo to samo priložnostna izdaja ali pa nanje posnamejo svoj celoten album.

dg card

Če vas skrbi, da bi bilo nalaganje podatkov na večjo količino UB ključkov težavno, vam sporočamo, da so skrbi odveč. To vam s pomočjo našega USB duplikatorja uredimo tudi mi.

Kaj pa prednosti pred ostalimi storitvami?

Edina prava alternativa USB ključkom so storitve shranjevanja v oblaku. kjer pa se lahko pojavijo težave, in je lahko shranjevanje na USB ključku prednost:

  • res je, da za storitve shranjevanja v oblaku ne potrebujemo fizično naprave za shranjevanje, ampak potrebujemo pa internetno povezavo, USB ključki pa delujejo tudi brez nje.
  • Strošek pri nakupu USB ključka je enkraten, pri storitvah v oblaku pa se le-te običajno plačujejo mesečno
  • Podatki, shranjeni v oblaku, se nahajajo na strežniku in so lahko podvrženi hekerskim vdorom in kraji podatkov. USB ključek je veliko bolj varna storitev, saj ga preprosto odklopite iz USB vhoda in hekerji do vaših podatkov ne morejo več.

hack

Izberite si svojega!

Ponujamo vam različne modele USB ključkov - lesene, plastične, kovinske, v obliki zapestnice... Izdelamo vam celo USB iz veje slovenskega drevesa! Če pa se vam mudi, vam ponujamo tudi izredno širok nabor USB ključkov iz zaloge, hitro pa poskrbimo tudi za ustrezno pakiranje in dotisk.

Številni modeli so na zalogi. DOBAVA TAKOJ!

USB TWISTER

Twister OTG

USB TWISTER OTG

USB PAPER KLIP


USB MIKRO TWIST

USB KARTICA

USB TWISTER LES


USB KEMIČNI SVINČNIK

usb eko les tmb

USB EKO LES

ovel javor web

USB OVAL


kljuc web front

USB KLJUČ

kemik skatla tmb1

DARILNI SET TWISTER

kemik skatla tmb

DARILNI SET KARTICA


kemik skatla tmb1

USB KLJUČEK BREG

USB KLJUČEK ZAPESTNICA

USB KLJUČEK ZAPESTNICA

powerbrick naslovna

Power bank POWERBRICK


pplate tmb

Power bank POWER PLATE

snežnik tmb

USB SNEŽNIK

malečnik tmb

USB MALEČNIK