Zaključujemo črni mesec - in to v stilu

Image

Posebna akcijska ponudba v novembru

Elegantni izdelki HUGO BOSS

Črni mesec na USB.si zaključujemo v stilu! pripravili smo vam posebno ponudbo prestižnih izdelkov priznane blagovne znamke HUGO BOSS!

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Bluetooth zvočnik HUGO BOSS

Odlična kombinacija sodobnega oblikovanja in tehnologije. Bluetooth zvočnik GEAR LUXE bo prinesel moderno eleganco na vsako delovno mizo ali pisarno. Ohišje je iz mat aluminija. Na voljo je v treh barvah - temni krom, črna in rožnato-zlata. Ponaša se kar z 10W moči in ponuja čudovit, čist zvok. Podpira standard Bluetooth 5.0, polni se pa preko USB-C priključka. Kompatibilen je z vsemi sodobnimi mobilnimi telefoni. Baterija kapacitete 2600 mAh omogoča kar 15 ur neprekinjenega predvajanja glasbe.  
 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Brezžični polnilec HUGO BOSS

Še en izdelek, ki bo prinesel eleganco na vsako delovno površino - brezžični polnilec ILLUSION. Elegantna kombinacija mat aluminija in tekstila. Na voljo v svetlejši in temnejši kovinski barvi.

Polnilec ima USB-C priklop, podpira pa Universal Qi tehnologijo polnjenja, ki je kompatibilna s številnimi mobilnimi telefoni. Omogoča hitro polnjenje, saj se njegova moč polnjenja avtomatsko prilagoci na napravo - od 5W do 10W.

 


S L E D I T E   N A M

Ni slik? Oglejte si ta e-mail na spletu.

telefon: 01 43 42 350
e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
web: www.usb.si
 

Pošiljatelj: Mediatis d.o.o., Vodnikova cesta 130, 1000 Ljubljana
 

Naše e-novice ste prejeli, ker ste naš naročnik na newsletter in smo od vas pridobili tudi soglasje za razpošiljanje (v skladu z GDPR) oziroma je bil email poslan na generični email vašega podjetja/organizacije. Če menite, da ste elektronsko pošto prejeli pomotoma, se lahko enostavno odjavite s klikom na povezavo: {unsubscribe}Odjava{/unsubscribe}


 

 Ta email je bil poslan na elektronski naslov {subtag:email}